Stenszky Cecília mesemondóval és Dala György Dániel trénerrel
2024. szeptember 27-29. Barnag, MediCina völgy, Balaton-felvidék

Neked szól a Vadon elvonulás?

Ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy valami újat tapasztalj a saját életedről, akkor téged várunk a Vadon elvonulásunkra.  Lépj ki az ismert forgatókönyvekből, és fedezd fel a saját utadat a vadonon át — afelé az élet felé, amelyet valójában élni akarsz.  Az ismeretlen félelmetes, ezt jól tudjuk. Te azonban képes vagy arra, felfedezd önmagad ismeretlen, eltemetett részeit, és szembenézz velük.  Ebben segítünk ezen a hétvégén, egy befelé tartó utazáson: egy mesemondó és egy tréner lesznek a vezetőid ezen a három napon, a vadonban, ahol találkozhatsz önmagad maszk nélküli arcával. 

Miért érdemes elvonulásra menni a vadonba?

Mert időről időre szükségünk van a kiszakadásra  a megszokott környezetünkből. Mert lételemünk a természet, de a városban fájdalmasan keveset tapasztalunk az évszakokból és a természet elemi vadon-lényegéből. Mert saját magad új arcát ismerheted meg a másokkal való találkozásokban, és megtapasztalhatod, ahogyan egy közösség megtart. Mert azokat a történeteket hallgathatod meg, amelyek már az ősapáidnak is utat mutattak. Mert expedícióra indulni vérpezsdítően izgalmas! Különösen a saját ismeretlen belső tájainkat látni új szemmel — biztonságban. 


Tudsz hallgatni? 

Tudsz jelen lenni? 

Képes vagy önmagaddal jóban lenni?


Akármi a válaszod: gyere! Próbáld ki, mire vagy képes.

Mire számíthatsz, ha velünk tartasz? ​

Egy mesemondó és egy tréner visz el egy különleges utazásra. Egyszerű körülmények között leszünk: egy jurtában alszunk, az erdőben, forrás vizében mosakodunk, komposzt wc-t használunk.
A programok délelőtti, délutáni és esti blokkra oszlanak. Számíts arra, hogy közösségben leszünk. Kapcsolódunk a körülöttünk lévő természethez. Régi-régi történeteket hallgatunk.
Álmodunk. Játszunk. Mélyre merülünk – és ki is jövünk onnan.  

Hol leszünk?

Mennyibe kerül?

A hétvége összesen 85.000 forint, amely tartalmazza a szállás, az étkezés és a program költségeit a három és fél napra, csütörtök estétől vasárnap reggelig. Ez az összeg nem tartalmazza a helyszínre való eljutást és a hazaút költségeit, valamint a vasárnapi ebédet. 

A Balaton-felvidéken, Pécsely és Barnag közt van az erdőben egy eldugott hely: a MediCina Völgy.
Itt található egy jurta és mellette egy forrás. Itt, az erdőben fogjuk tölteni ezt a három napot, csütörtök estétől vasárnap reggelig. Háziasszonyunk, Kitti egyszerű és ízletes vegetáriánus ételekkel táplál minket naponta háromszor.  

Kik vagyunk?

Vadon elvonulás: Cili és Dani

Stenszky Cecília vagyok, mesemondó, tanár, író, költő.

Harminc éve foglalkozom történetekkel és mesékkel, 7 éve vagyok aktív mesemondó. Rendszeresen mesélek mítoszokat a MythOff nemzetközi mesemondó rendezvény magyar eseményein, a Mítoszok Csatáján.
Garantálom, hogy olyan történeteket hozok, amelyekben megtalálod magad. Azt is megígérem, hogy végigkísérlek azon az úton, amelyben a természettel és a mesékkel, mítoszokkal való találkozásban önmagadra lelhetsz. 

Dala György Dániel vagyok, soft skills tréner, mesemondó, történelmi újrajátszó hagyományőrző.

15 éve foglalkozom csoportokkal, kis-és nagyvállalatoknál, állami és magán szervezeteknél, önismeret, kommunikáció, stresszkezelés, hatékonyság stb. fejlesztésében.
Garantálom, hogy a tudattalan vadonában tett utazásod tanulságait már másnaptól használható, gyakorlati cselekvésekké alakítjuk, és olyan technikákat ismersz meg, amelyek a magánéletedben és a munkahelyeden is segítségedre lesznek!